//Els nens i nenes de tercer hem anat al castell

Els nens i nenes de tercer hem anat al castell

El passat dimarts 2 de maig els nens i nenes de 3r vam fer una sortida pel nostre entorn. Voleu saber on vam anar?

Vam començar el dia visitant el castell de Gelida, on vam descobrir una miqueta més quina és la seva historia. També vam aprendre plantes del nostre entorn, el seu ús i les seves propietats.  Una de les seves propietats és que són plantes aromàtiques, és per això que vam fer un saquet de romaní i farigola per poder posar-lo al nostre armari!

Però el dia no s’acaba aquí! Després vam anar a dinar al parc de Sant Miquel on primer vam compartir una estona de joc lliure i jocs d’equip i vam acabar el dia fent un concurs de talents amb actuacions de tot tipus!

Va ser un dia molt divertit!

By | 2018-05-04T08:23:54+00:00 maig 4th, 2018|3r|