/, P3/A P3 som artistes com en Joan Miró

A P3 som artistes com en Joan Miró

A P3 som petits grans artistes i aprenem a ser pintors com en Joan Miró. Sabem que va néixer i va viure a Barcelona i que el seu pare es deia Miquel i la seva mare Dolors. Era pintor, escultor i ceramista. Va anar a moltes escoles de pintors de Barcelona i tenia molts amics pintors i escultors.
A partir del nostre petit Museu d’en Joan Miró a l’escola, hem pogut conèixer qui era i hem pogut veure moltes de les seves obres d’art, i a través d’elles, les formes que dibuixava i els colors vius i primaris amb els quals pintava.
A la vegada que treballem el pintor, seguim coneixent les lletres que formen el nom complet: JOAN MIRÓ. Algunes activitats que fem són reproduir el so de cada lletra, comptar quantes en té tant en el nom com en el cognom, fixar-nos amb les inicials i si coincideixen amb les nostres, confegim el nom i cognom de Joan Miró, entre d’altres.

A partir d’aquí, seguim sent pintors i artistes; intentem reproduir, al nostre estil, les seves obres d’art fent el nostre propi autoretrat com feia en Joan Miró i, fins i tot, en un gran mural dibuixem tot el que li agradava i feia: estrelles, formes arrodonides, planetes, llunes, lletres, escales, línies, punts, sols i personatges.
Els colors amb q

Us afegim el link d’internet d’una cançó de Joan Miró que ens agrada molt escoltar:

uè més li agradava pintar en Joan Miró eren: blau, vermell, verd, groc, negre i blanc. Tenia molta imaginació i creativitat, i nosaltres intentem imitar-lo, tot creant el nostre propi estil personal.

“Sent petits grans artistes experimentem, som creatius i aprenem a ser pintors”

Us afegim el link d’internet d’una cançó de Joan Miró que ens agrada molt escoltar:

 

En Joan Miró ens agrada molt i estem molt contents!

 

By | 2018-05-09T10:29:20+00:00 maig 9th, 2018|Infantil, P3|