/, Escola/Exposem els nostres circuits elèctrics

Exposem els nostres circuits elèctrics

Aquest trimestre els alumnes de sisè hem treballat l’electricitat i el magnetisme. Hem descobert quins elements són necessaris per a elaborar un circuit i poder aprofitar el corrent elèctric, i com a conclusió hem acabat muntant el nostre circuit elèctric. A partir d’anar resolent diversos problemes que ens hem anat trobant hem descobert les condicions necessàries per fer-ho.

Per acabar d’arrodonir-ho hem muntat unes maquetes ben maques simulant elements que ens trobem a la vida quotidiana i ens hem adonat que l’electricitat és molt important pel nostre dia a dia.

Ahir vam fer l’exposició d’aquest circuits elèctrics i van tenir una bona rebuda per part de la resta de l’escola i també de les famílies. Moltes gràcies per la vostra assistència. Si voleu veure més fotos dels circuits cliqueu la següent imatge:

By | 2018-06-01T10:30:26+00:00 juny 1st, 2018|, Escola|