Ja som aquí!

Els alumnes d’infantil han començat el nou curs amb moltes ganes. Són uns dies carregats d’emocions, pels que ja coneixien l’escola, que es mostren contents de retrobar-se amb els seus amics, i pels que comencen una nova etapa i han passat a ser els petits de l’escola.

L’adaptació a l’escola és una etapa molt especial pels infants i ha de ser una tasca conjunta entre escola i família, per aquest motiu creiem que és important que pugueu compartir aquesta experiència amb els vostres fills des del primer moment, acompanyant-los els primers dies i oferint-los el suport necessari per a que progressivament vagin trobant la seguretat per començar aquest nou camí.

Comencem un nou curs per gaudir, aprendre, créixer i compartir experiències.

Benvinguts!

Cliqueu la següent imatge si voleu veure fotos d’aquests dies:

By | 2018-09-19T09:01:23+00:00 setembre 19th, 2018|Sin categoría|