Coneixem la vinya

Durant aquests dies els nens de P5 hem descobert moltes coses sobre la vinya. Hem  après que les seves fulles s’anomenen pàmpols i el seu fruit és el raïm. Hem tingut també l’oportunitat de tastar-ho i veure les seves parts, com la polpa, la qual es converteix en líquid si estrenyes el raïm amb força. Ens ha semblat molt divertit descobrir que hi ha gent que descalça trepitja el raïm i del suc que surt fan algunes begudes. Hem après que aquest procés s’anomena verema i que és típic d’on vivim, ja que en aquesta zona hi han moltes vinyes!

 

Finalment vam fer una excursió a les vinyes i ens va agradar molt veure en persona tot allò que havíem treballat. Vam tenir molta sort, perquè ens vam trobar un pagès que en aquell moment recollia el raïm per preparar la verema i ens va explicar curiositats sobre la vinya. Va ser molt interessant!

Si voleu veure fotos cliqueu aquí

 

By | 2018-10-16T10:37:33+00:00 setembre 28th, 2018|Sin categoría|