/, Infantil, P4, P5, Sin categoría/Tallers internivell P4/P5

Tallers internivell P4/P5

Us hem explicat què fem els dilluns a la tarda? Doncs aquest dia de la setmana fem tallers.

A través d’aquesta metodologia els nens s’interrelacionen amb els companys de diferents nivells, en aquest cas P4 i P5. Cada mestre porta un taller que prèviament ha preparat amb molta dedicació d’una temàtica concreta i els nens, en un grup reduït, gaudeixen d’aquesta activitat.

 

 

Els més grans ajuden als petits i els petits se senten grans compartint aquests moments amb altres companys que no són de la seva classe, d’aquesta manera es desenvolupen nous rols que els ajuden a sentir-se diferents i també tenen la possibilitat de relacionar-se amb altres nens del mateix cicle amb els que no acostumen a fer-ho.

 

Aquest trimestre estem portant a terme activitats de plàstica, dansa, treball corporal, música i teatre.

 

By | 2018-11-30T10:44:46+00:00 novembre 30th, 2018|Escola, Infantil, P4, P5, Sin categoría|