/, Cicle superior, Escola, Infantil, P5/Els padrins ens acompanyen a correus

Els padrins ens acompanyen a correus

Heu mirat la bústia aquests dies? Ens preguntàvem com pot ser que ficant una carta a la bústia anés a parar a casa nostra i vam descobrir que els carters són els que s’encarreguen de fer-les arribar, però és molt important seguir una sèrie de passos perquè això pugui passar. Primer de tot escriure la carta, i pensar bé què volem posar, després ficar-la en un sobre amb segell i finalment escriure l’adreça del destinatari i el remitent.

Així doncs, vam fer un experiment i vam escriure la nostra pròpia postal de Nadal amb la intenció d’enviar-la a casa nostra seguint tots els passos que havíem treballat. I el millor de tot es que vam poder fer una escapadeta a correus acompanyats dels nostres padrins per entregar la postal. Us ha arribat? Esperem que sí i que us hagi agradat la sorpresa!

Cliqueu la imatge si voleu veure més fotos de la sortida:

By | 2018-12-14T08:59:59+00:00 desembre 14th, 2018|, Cicle superior, Escola, Infantil, P5|