/, Infantil, P5, Sin categoría/A P5 muntem una botiga

A P5 muntem una botiga

Aquest trimestre a P5 ens hem convertit en botiguers! Els reis ens van portar una botiga i hem ajudat a muntar-la pas a pas, gràcies a això hem aprés com funciona un full d’instruccions.

Aquest centre d’interès ens permet treballar moltes àrees alhora. Hem creat les nostres pròpies monedes, d’un i dos euros, per començar i poder treballar conceptes bàsics de matemàtiques com la suma i la resta a l’hora d’anar a comprar.

D’altra banda, hem elaborat la llista de preus identificant cada paraula de menjar amb la seva imatge i classificant els aliments en fruites, verdures i altres. Farem la llista de la compra, imprescindible per saber què hem de comprar, ens inventarem un nom i un logotip, ens encarregarem de fer fulletons de publicitat i moltes activitats més! El més important… passar-ho genial! Perquè si estem motivats segur que aprenem molt més!

 

By | 2019-01-21T11:52:00+00:00 gener 18th, 2019|Escola, Infantil, P5, Sin categoría|