//Teatres en anglès

Teatres en anglès

Al llarg d’aquests dies tot l’alumnat de l’escola ha pogut gaudir d’un obra de teatre en anglès!

A l’escola han vingut diferents actors i actrius a representar 3 obres de teatre. Els més petits de l’escola (tots els nens i nenes d’infantil) han vist l’obra amb titelles titulada “The sea”, els nens i nenes de 1r, 2n i 3r han vist  “Billy Banjo”, i la resta han vist  “Tommy and the talent thief”.

Uns quants dies abans que vinguessin vam treballar el vocabulari i les cançons a classe, i la veritat és que totes tres obres han estat molt divertides, ens ho hem passat molt bé i hem aprés molt vocabulari nou en anglès! Cliqueu als enllaços següents per veure’n imatges i vídeos:

The Sea (P3, P4 i P5)

Billy Banjo (1r, 2n i 3r)

Tommy & the Talent thief (4t, 5è i 6è)

 

 

 

 

By | 2019-02-08T15:58:59+00:00 febrer 8th, 2019|Escola|