//Sortida al Parc Natural del Montnegre i el Corredor

Sortida al Parc Natural del Montnegre i el Corredor

El passat divendres dia 5 d’abril els alumnes de sisè vam anar d’excursió al parc natural del Montnegre i el Corredor. No les teníem totes degut a la previsió meteorològica, però finalment vam poder gaudir de la sortida i la pluja va aguantar fins que vam pujar a l’autobús.

Un cop vam arribar al parc, el primer que vam fer va ser esmorzar per agafar forces i fer tota la caminada. En acabar ens vam dividir en dos grups, cada un amb un monitor el qual ens van anar explicant a través de jocs i treballs en grup les diferents característiques paisatgístiques que ens envoltaven, així com la vegetació i la tipologia de roques que hi podíem trobar. Vam aprendre a diferenciar diferents arbres, arbusts i plantes i a orientar-nos enmig del bosc. En acabar ens van dirigir de nou a la zona de pícnic per dinar i tenir un temps de joc lliure. Us deixem unes quantes fotos en el següent enllaç per a que pugueu veure tot el que vam fer!

Clic aquí per veure les fotos

By | 2019-04-08T09:22:34+00:00 abril 8th, 2019||