/, P4, Sin categoría/APADRINAMENT LECTOR 5è-P4

APADRINAMENT LECTOR 5è-P4

Aquest any, l’alumnat de 5è ha acceptat amb molt de gust el projecte d’apadrinament lector. Aquest projecte consisteix en apadrinar un infant de P4 i gaudir conjuntament de la lectura durant mitja hora a la setmana.

El passat dijous dia 17 d’octubre va ser el primer dia que es van veure i que van saber quin fillol/a tindria cada padrí/na i viceversa. Tothom estava molt impacient i emocionat per saber amb qui els tocaria compartir aquest viatge lector que durarà tot el curs. Us deixem unes quantes imatges perquè pugueu veure com va ser la trobada tant a l’aula com després al pati. Tots van acabar amb molt bones sensacions i ganes de tornar-se a veure ben aviat!

Feu clic aquí per veure les imatges. 

By | 2019-10-22T14:11:49+00:00 octubre 22nd, 2019|, P4, Sin categoría|