/, 4t, /Educasex a 2n, 4t i 6è

Educasex a 2n, 4t i 6è

Els alumnes de segon, quart i sisè han participat aquesta setmana en un taller d’educació afectivosexual i reproductiva realitzat per l’equip SexAfin, els membres del qual pertanyen a l’entitat AIDIS i, a més, estan vinculats al Grup de Recerca AFIN  de la Universitat de Barcelona.

En aquest taller els nens i nenes han treballat les parts del cos, la reproducció i la sexualitat de manera àmplia i adequada a l’edat dels alumnes, a través  d’una activitat participativa, on s’han prioritzat els interessos i necessitats dels nens i nenes i on el coneixement s’ha construit de forma col·lectiva.

Si voleu més informació sobre els resultats de la investigació que estan duent a terme i recomanacions de llibres sobre aquesta temàtica , ho podeu trobar en  aquest PDF : afin_a2019m4n113(1)

 

By | 2019-11-07T16:03:37+00:00 novembre 7th, 2019|2n, 4t, |