//Racons de mates de 4t

Racons de mates de 4t

Com ja sabeu aquest any a l’àrea de matemàtiques estem treballant manipulativament.

Una de les propostes que han realitzat, els i les alumnes, consisteix en enrajolar un full amb figures geomètriques diverses amb l’única condició que no pot quedar cap lloc en blanc. A partir d’aquí sorgeixen diferents qüestions.

Amb quines figures puc enrajolar sense deixar buits? Quina cobrirà  més espai ? Amb quina menys? Per què?…

A més d’aprendre molt, s’ho van passar molt bé!

El material que hem fet servir es diu “Pattern Blocks”

Pattern Blocks és un joc clàssic d’aprenentatge de matemàtiques i de manipulació. Ideal pel desenvolupament de la consciència espacial i el reconeixement del color. Fomenta la coordinació mà-ull i la resolució de problemes.

 

 

By | 2019-11-15T12:18:20+00:00 novembre 14th, 2019|4t|