/, Cicle inicial, Escola/Que passa si enterrem les deixalles?

Que passa si enterrem les deixalles?

La nostra escola junt amb la Mancomunitat del Penedès i del Garraf, com cada any s’adhereixen a la Setmana Europea de la Prevenció de residus. Enguany es celebra la setmana del 16 al 24 de novembre, i la nostra escola s’ha fet partícip amb la realització el darrer 21 de novembre de l’activitat “QUÈ PASSA SI ENTERREM LES DEIXALLES?”

Per a realitzar aquesta activitat vàrem enterrar diferents tipus de deixalles fa sis setmanes amb l’objectiu de desenterrar-les i veure quin és l’impacte que hi poden tenir…

Hem après quins objectes són orgànics o inorgànics, què els hi passa quan els enterrem; i la importància de la norma les tres R: Reduir, Reciclar i Reutilitzar. També hem descobert que la brossa orgànica es descompon i es converteix en terra bona per les plantes. D’altra banda, la brossa inorgànica (plàstics, paper d’alumini…) sí que té un impacte directe, ja que no es descompon i queda soterrada durant anys, anys i anys contaminant el nostre planeta.

Nosaltres, a l’escola ho fem molt bé: Reduïm deixalles portant carmanyola per a esmorzar, reciclem cada deixalla al corresponent contenidor i reutilitzem els fulls bruts per encolar, fer esborranys….

By | 2019-11-22T12:19:34+00:00 novembre 22nd, 2019|2n, Cicle inicial, Escola|