/, P3, P4, P5/Anglès a l’escola

Anglès a l’escola

L’anglès és la llengua més parlada arreu del món, és per això que la societat li dóna molta importància al fet d’aprendre-la i estar familiaritzada amb ella des de menuts.  Hem de ser conscients que els infants viuen una realitat molt diferent de la que viuen els adults, i és per això que l’aprenentatge de llengües estrangeres s’ha d’adaptar completament a les seves necessitats, és a dir, no hi ha millor manera que un infant adquireixi una nova llengua que cantant, ballant, escoltant històries, veient dibuixos animats…

Aquests mesos a infantil hem estat introduint l’anglès gradualment a cada curs d’una forma natural, treballant les salutacions i els acomiadaments, els sentiments, els números, les parts del cos, els colors… amb cançons típiques de la cultura anglesa com “If you are happy”, “5 little monkeys”, “One little finger”, “Head, shoulders, knees“… I hem utilitzat aquestes cançons com a fil conductor de diferents jocs, representacions, manualitats…

També hem celebrat el Nadal, aprenent les nadales típiques de diferents països de parla anglesa.

Actualment, els nens i nenes de P4 i P5 han estat treballant els membres de la família mitjançant la cançó “Family finger“.

 

Amb els alumnes de P4 hem preparat uns dits amb cada membre de la família, per a poder practicar, i els alumnes de P5 han preparat uns anells amb cada membre per a poder donar-li més veracitat, si cap, a les activitats relacionades amb la cançó.

 

 

 

A finals de febrer anirem a veure l’obra de teatre en anglès “The Garden”, un conjunt d’històries en què els protagonistes són els animals d’un jardí. Estem molt emocionats preparant-les!

 

Des del departament d’anglès de l’escola animem a totes les famílies a emprar a casa les eines que actualment tenim al nostre abast (que en són moltes) per a fer una petita immersió en la llengua anglesa. Accions com veure els dibuixos animats en la televisió en versió original, cançons a YouTube de Super Simple SongsLoo Loo KidsThe Singing Walrus; Històries animades com Little PrincessPete the cat…  Enjoy English with your children!

By | 2020-02-06T15:59:02+00:00 febrer 4th, 2020|Escola, P3, P4, P5|