/, P4/Un món de lletres

Un món de lletres

Els Bombers i els Víkings ja coneixem moltes lletres! Durant tot el curs passat, P3, ens vam iniciar a la lectoescriptura a través del treball del nom propi i els noms dels companys i companyes de la classe. D’aquesta manera vam fer una primera aproximació al codi escrit.

Tot el treball del curs passat va tenir com a objectiu la descoberta plaent i motivadora de les primeres lletres.

Aquest curs, a P4, volem consolidar tots aquests aprenentatges inicials. El fil conductor d’aquest trimestre és “El país de les lletres”. Us han parlat d’ell? És un país molt llunyà, habitat per uns personatges molt especials que tenen el cos de les lletres.

Aquests dies estem treballant la grafia de les lletres i dels números de  moltes formes diferents, com aquesta activitat que us ensenyem avui:

Lliurement, vam reproduïr algunes de les lletres que apareixien en aquell conte, les que ens feien més gràcia, les que ja coneixiem, les que sabíem paraules que les tenien, les del nom dels nostres amics…

  

Aquest trimestre estem iniciant noves dinàmiques i activitats per treballar el codi escrit. Ara pren moltíssima importància la consciència fonològica que recolzem, a més a més, en l’escriptura o representació gràfica de les grafies corresponents.

Volem que visquin aquest aprenentatge compartit, sense por d’equivocar-se i amb la sensació que és un aprenentatge que construïm entre tots i per a tots.

By | 2020-02-11T11:01:12+00:00 febrer 11th, 2020|Infantil, P4|