Benvolgudes famílies,

Com ja us hem explicat, a través de la plataforma Symbaloo, els mestres de Primària us proporcionem una sèrie d’enllaços per poder treballar de forma lúdica alguns dels temes que hem treballat al llarg del curs.

 

Aquí teniu un enllaç al Symbaloo de 1r i 2n, cliqueu a la imatge i podreu visitar les diferents recomanacions que els mestres us proposem per aquests dies:

Aquí teniu un enllaç al Symbaloo de 3r i 4t, cliqueu a la imatge i podreu visitar les diferents recomanacions que els mestres us proposem per aquests dies:

Aquí teniu un enllaç al Symbaloo de 5è i 6è, cliqueu a la imatge i podreu visitar les diferents recomanacions que els mestres us proposem per aquests dies:

 

També podeu practicar la Música aquests dies, aquí teniu un Symbaloo amb recursos per practicar-la:

Per acabar, teniu recomanacions pel que fa a l’anglès, cada fila del Symbaloo és per un curs diferent, però evidentment podeu xafardejar i clicar els altres cursos! A més a més, aquests dies que els nens són a casa seria un molt bon moment per a introduir dibuixos animats en anglès (amb l’opció de versió original), ja sigui del Clan, YouTube, Netflix, Prime, etc. És molt important que NO activeu els subtítols en català o espanyol; si ho feu, que sigui en anglès, ja que el que realment es pretén amb això és que els nens estiguin amb contacte amb la llengua anglesa (listening). Enjoy!