“SexAFIN és una recerca antropològica sobre l’educació afectivosexual dels infants, que actua alhora com una intervenció social. L’estudi pretén conèixer–a través de la participació de nens, nenes, famílies i professorat– què saben els infants sobre la sexualitat i la reproducció, com en parlen amb els adults–si és que ho fan–, i com parlen amb les infants sobre el tema pares, mares i mestres.
A més, ofereix un espai on infants, famílies i professorat poden parlar de sexualitat i reproducció, compartir dubtes i bones pràctiques, i posar en discussió imaginaris socials i pràctiques educatives, generant informació i reflexions que permeten la construcció del coneixement d’una manera col·lectiva.”
Tenint en compte  tot això a les classes de quart han vingut les noies de Sexafin a parlar-nos de sexualitat. Ens han deixat expresar-nos i, partint del que ja coneixíem, hem anat ampliant conceptes. Hem parlat de com es diuen les diferents parts del nostre cos. També han sortit conceptes com la regla, els mètodes anticonceptius, el consetiment i moltes coses més súper interessants.