VISITA A LA BIBLIOTECA DE GELIDA

El passat dimarts dia 23, tot l’alumnat de 5è vam fer un visita a la biblioteca de Gelida. Hi vam anar per grups i vam estar vora una hora aprenent diferents aspectes de la biblioteca i fent un petit taller.

Voleu saber tot el que vam aprendre? Us ho expliquem a continuació!

El primer que vam aprendre va ser perquè té el nom de Jaume Vila i Pasqual, i és que, per si no ho sabíeu, Jaume Vila va ser un important poeta Gelidenc i, per tal de recordar-lo es va decidir posar-li el seu nom a la nostra biblioteca del poble.

També ens van explicar quan es va construir l’edifici, a finals del s.XIX, i vam aprendre que abans de ser una biblioteca va tenir altres funcions i s’hi van arribar a fer balls i festes. No va ser fins al 1988 que es va convertir en biblioteca.

A més, vam tenir la sort de poder gaudir d’una mini exposició de segells de dones escriptores que ha preparat un filatèlic anomenat Eduard Aragonès, de fet si aneu a la biblioteca encara la podreu veure!

Tot seguit vam fer un petit taller on vam dissenyar un segell d’alguna dona important que ens agrada.

 

En definitiva, vam passar una bona estona aprenent i gaudint de la biblioteca del nostre poble.

Si en voleu saber més, podeu consultar la pàgina web de la biblioteca, us deixem l’enllaç a continuació: https://www.bibliogelida.cat/