Sortida al salt d’aigua de Sant Joan Samora

El passat dijous dia 14 d’octubre tot l’alumnat de 5è vam fer el que nosaltres anomenem una sortida per l’entorn de Gelida.

L’objectiu d’aquesta sortida és conèixer la naturalesa que ens envolta i llocs on, caminant una mica, s’hi pot arribar per gaudir d’una estona de pau i tranquil·litat. En aquesta ocasió la finalitat era arribar a la cascada de Sant Joan Samora, així que a les 9 del matí vam sortir de l’escola plens d’energia i vam seguir la ruta.

Cap a les 10:30 vam fer una petita parada a la capella de Sant Joan Samora, lloc on vam esmorzar per agafar forces i continuar amb el nostre camí.

Al voltant de les 12:30 vam arribar al nostre destí i vam poder admirar el salt d’aigua que hi ha, jugar una estona amb les canyes i fins i tot alguns es van atrevir a saltar el riuet d’aigua que hi havia per poder endinsar-se dins el forat que quedava darrere al salt d’aigua. Més tard vam dinar i al voltant de les 14:00 vam agafar les nostres coses i vam posar rumb a l’escola.

El camí de tornada va ser molt dur, ja estàvem cansats i les pujades que ens esperaven no ens van ajudar gens, però finalment cap a les 15:30 vam arribar a l’escola i vam tenir temps de descansar una estona.

Tot i que va ser cansat caminar tant, ens ho vam passar molt bé i vam conèixer una mica més l’entorn de Gelida.