Aquesta setmana tot l’alumnat de l’escola ha pogut gaudir, per classes, d’una sessió de construcció a gran escala amb el joc Kapla.

El Kapla és un joc de construcció amb peces de fusta de pi, rectangulars, totes de la mateixa mida, que s’uneixen les unes a les altres per l’equilibri de forces, sense punts de fixació.

Durant la sessió (una hora), hem convertit la sala de psicomotricitat i el gimnàs en un laboratori de construccions on hem creat figures de grans dimensions. Des de petites cases i carreteres, gats, vaixells, gossos… creats per l’alumnat d’educació infantil, a dracs, torres i grans edificis, creats per l’alumnat de primària.

Un monitor especialista en el joc Kapla ha dinamitzat cada espai i ha guiat als nens i nenes en tot moment per tal d’elaborar aquestes grans construccions.

Aquest joc ens permet potenciar el treball en equip. Entre tots hem fet grans construccions i ens hem ajudat els uns als alters, hem treballat la concentració I l’equilibri, la psicomotricitat fina, I el més important, hem passat una estona ben divertida!

Voleu conèixer més coses sobre el kapla? Visiteu la seva web http://www.kaplacat.cat/crbst_1.html  i gaudiu de totes les seves possibilitats!

Aquí teniu algunes fotos del taller: